ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ «ΗΛΙΟΥ» | «ΕΛΛΑΣ» | ΤΟΜΟΙ ΤΡΕΙΣ (3)

Hellas_A_Front

Οι τρείς πλήρεις τόμοι του λήμματος «Ελλάς» από το εξαιρετικά δυσεύρετο (επισήμως εξαντλημένο & πεισματικά μη ανατυπούμενο επί δεκαετίες) Νεώτερον Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν «Ηλίου« του Ιώαννη Δ. Πασσά – στην ύστερη «λευκή» 30τομη εκδοχή του.

Η υψηλής πιστότητας ψηφιοποιημένη φωτογραφική αναπαραγωγή του πρωτοτύπου σε μορφή .pdf αρχείου δίνει πλέον την ευχέρεια προσωπικής επαφής με το σημαντικό αυτό έργο χωρίς τους οικονομικούς (ελέω παλαιοβιβλιοπωλείων) και εργονομικούς περιορισμούς της ογκώδους απαρχαιωμένης έντυπης έκδοσης.

Ιδιαίτερη μέριμνα επιδείχθηκε ώστε η διαδικασία σάρωσης και επεξεργασίας να μην καταστήσει απαγορευτική την διακίνηση και χρήση του υλικού λόγω μεγέθους ή τεχνικών ιδιαιτεροτήτων από φορητές/υπερφορητές συσκευές ανάγνωσης (SmartPhones, Tablets κτλ) και μη ευρυζωνικά δίκτυα.


«Ελλάς» Τόμος Α’ | Σελίδες 657, Μέγεθος .pdf αρχείου 280 MB

«Ελλάς» Τόμος Β’ | Σελίδες 641, Μέγεθος .pdf αρχείου 291 MB

«Ελλάς» Τόμος Γ’ | Σελίδες 721, Μέγεθος .pdf αρχείου 209 MB


Advertisements

8 thoughts on “ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ «ΗΛΙΟΥ» | «ΕΛΛΑΣ» | ΤΟΜΟΙ ΤΡΕΙΣ (3)

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΝ Α΄ ΤΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΒ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ !!!!!

 2. Κωνσταντίνα Ψωμά

  Μόνο ο τρίτος τόμος κατεβαίνει, οι άλλοι δύο μπλοκάρουν. Εάν σας είναι εύκολο, κοιτάξτε μήπως μπορεί κάτι να γίνει… Όπως και να ‘χει, σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας!!!! Ανεκτίμητη!!!!

 3. dousid Post author

  Κα Ψωμά, Κε Κατσούλη ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  Προτίμησα να διατηρήσω σε ένα και μόνον pdf αρχείο τον κάθε τόμο (αντί της μετατροπής του σε επιμέρους τεύχη) ώστε να είναι ευχερέστερη η άμεση ανάγνωσή του, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.

  Πιθανά προβλήματα στο κατέβασμα των αρχείων οφείλονται στην υπηρεσία φιλοξενίας σελίδων του wordpress.com, την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να επηρεάσω.

  Πάντως, από σχετικές δοκιμές που έκανα μετά τα σχόλια σας, τα αρχεία όλων των τόμων δείχνουν να κατεβαίνουν κανονικά, συνεπώς πρόκειται για περιστασιακό πρόβλημα.

  Θα πρότεινα να ξαναπροσπαθήσετε.

  1. Κωνσταντίνα Ψωμά

   Σας ευχαριστούμε και πάλι!
   Κατάφερα να κατεβάσω και τον πρώτο τόμο, ελπίζω να καταφέρω και τον δεύτερο αργότερα! Ευχαριστώ πολύ!!!!!

 4. Antonis Armageddon

  Εμενα κατεβηκαν επιτυχως και τα 6 βιβλία. Αν εχετε πρόβλημα σημαινει οτι είτε η συνδεσή σας είτε ο υπολογιστής σας εχουν πρόβλημα. Πηγαινετε σε ενα internet cafe και κατεβάστε τα απο εκει.

 5. Φίλιππος

  Κατεβαίνουν κανονικά τα αρχεία σε περίπου 10 λεπτά το καθένα. Σας ευχαριστώ πολύ, το είχα σε έντυπη μορφή αλλά το χρειαζόμουνα και σε ηλεκτρονική, να είστε καλά.
  Φίλιππος

Σχολιάστε ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s